Ами дълго се чудих и накрая реших и аз да си направя тема за графики.Надявам се да ви харесат, но и естествено приемам критики.
Последната промяна е направена от -ralls. на Съб Авг 20 2011, 13:21; мнението е било променяно общо 1 път
Иди на страница : 1, 2, 3, 4
Последната промяна е направена от -ralls. на Съб Авг 20 2011, 13:21; мнението е било променяно общо 1 път
Благодаря.Ами ето два подписа (малко старички).rozaLie написа:Имаш страхотни кропове, както и добри колори. Ще е хубаво да видим и някой подпис, за да имаме пълна представа как се представяш пред photoshop.
Последната промяна е направена от -ralls. на Съб Авг 20 2011, 13:22; мнението е било променяно общо 1 път
Пиши ми на skype - ral4e_ty_97, за да ти го пратя.x.ivvs написа:Това на Селена е страхотно!Може ли колора от подписа на Сел и от авките на Майла ;д?
Последната промяна е направена от -ralls. на Съб Авг 20 2011, 13:23; мнението е било променяно общо 1 път
[От много време не бях влизала и чак сега видях]Ами не го пазя, но ако искаш ще ти дам един друг [подобен].Пиши ми на скайп ral4e_ty_97pearlbunny написа:Последните ти неща са невероятни, може ли колора от последните иконки : ))
-ralls. написа:Ами беше ми скучно и направих малко авки на Майли и Сел.
[радвам се, че ви харесаха тези на Ан]
Иди на страница : 1, 2, 3, 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите