И аз реших да се представя .. Казвам се Радина, но на галено ми казвайте Ади На 13 съм, 7 клас (1997 год. съм родена). Родена съм в София и живея в София. Имам брат на 11, който понякога е доста досаден Имам куче - немска овчарка <3 Казва се Макс. Имам и канарче <3 - Орфи (идва от Орфей). Имах 3 папагала - 2 вълнисти и 1 розела. Едното вълнисто беше изгубено и го намерихме лятото..беше женско и купихме още едно мъжко за да си има другарче. Мъжкото обаче умря След това купихме още едно и тогава женското умря. Мъжкото остана само и по-късно и то умря. Докато имахме мъжкото взехме и розелата. Дадохме я на баба ми да я гледа, че и без това много не му обръщаме внимание от както имам куче. А пък канарчето е подарък и седи в стаята ми Мился, че стига това за домашните любимци.
Ии така..за училище Ами всъщност аз не съм против училището. Много деца (дори 13-14 год.) казват, че го мразят. Само че не знам дали са се замисляли какви ще са ако няма училище. Не че образованието в България е много добро, но все пак.. // Попринцип оценките ми не са лоши. Не съм много добра по математика, което малко ме притеснява, защото ще кандидатствам. Три пъти ни сменят вече учителите по математика. :cyclops: Добра съм по природните науки (химия, физика, биология). Мисля да кандидатствам в НПМГ или езикова гимназия. Мислех и СМГ, но май няма да стане . В у-ще имам приятели, но не мога да кажа, че всички са истински. Много хора само те използват. Харесвам си класа, ама.. ;д. Мислех някои хора за по (не знам как точно да се изразя) .. "достойни" и изведнъж.. . Съвсем си промених мнението. Ако трябва да бъда честна имам една единствена истинска приятелка. Много я обичам. < 3 И така.. говорех за училище Ми то главно за приятелите исках да кажа.. Сега ..какво обичам/харесвам и какво не
Харесвам/обичам:
Семейството ми ест <3
Приятелите ми (или една приятелка) <3
Пържени картофи и кюфтета
Компютъра
Телевизора
The Vampire Diaries <3
Pretty Little Liars <3
Пица
Спагети
Хилещата се емотиконка
Няколко филма
Photoshop<3
..ако се сетя нш др ще допълня
Не обичам/харесвам:
Повечето "манджи"
Деца на 10-11, които псуват и дори не знаят какво значи псувнята им
Егоисти
Лицемери
Неподредени сайтове
JB (може да е и Джъстин Б и Джонас Б)../което ми няпомня да кажа, че от Дисни звездите хареесвам само Селена/
Емо аватари..много са ми изтъркани ;д
Кифлите във фейса
Чертежите по математика
.. ако се сетя нш др ще допълна ;д
Ии така..сега за графиките ;д
Правя подписи, иконки/аватари, тапети. Не се занимавам с дизайн на форуми/сайтове, не защото не мога, а не ми се занимава. Ако някой път го направя, то ще си е за мой форум/сайт. Не мога да кажа, че съм много добра в графиките, но все пак ..г/д добре ;д Има графьори, на които свалям шапка..просто правят невероятни неща. Колкото до рисуването на дрехи..от скоро се занимавам с това и мисля, че не съм много добра ;д очертанията ми нещо не се получават..
Такаа...не се сещам какво друго да пиша. Стига толкова Ако имате въпроси..питайте.
И Честита Баба Марта !
Ии така..за училище Ами всъщност аз не съм против училището. Много деца (дори 13-14 год.) казват, че го мразят. Само че не знам дали са се замисляли какви ще са ако няма училище. Не че образованието в България е много добро, но все пак.. // Попринцип оценките ми не са лоши. Не съм много добра по математика, което малко ме притеснява, защото ще кандидатствам. Три пъти ни сменят вече учителите по математика. :cyclops: Добра съм по природните науки (химия, физика, биология). Мисля да кандидатствам в НПМГ или езикова гимназия. Мислех и СМГ, но май няма да стане . В у-ще имам приятели, но не мога да кажа, че всички са истински. Много хора само те използват. Харесвам си класа, ама.. ;д. Мислех някои хора за по (не знам как точно да се изразя) .. "достойни" и изведнъж.. . Съвсем си промених мнението. Ако трябва да бъда честна имам една единствена истинска приятелка. Много я обичам. < 3 И така.. говорех за училище Ми то главно за приятелите исках да кажа.. Сега ..какво обичам/харесвам и какво не
Харесвам/обичам:
Семейството ми ест <3
Приятелите ми (или една приятелка) <3
Пържени картофи и кюфтета
Компютъра
Телевизора
The Vampire Diaries <3
Pretty Little Liars <3
Пица
Спагети
Хилещата се емотиконка
Няколко филма
Photoshop<3
..ако се сетя нш др ще допълня
Не обичам/харесвам:
Повечето "манджи"
Деца на 10-11, които псуват и дори не знаят какво значи псувнята им
Егоисти
Лицемери
Неподредени сайтове
JB (може да е и Джъстин Б и Джонас Б)../което ми няпомня да кажа, че от Дисни звездите хареесвам само Селена/
Емо аватари..много са ми изтъркани ;д
Кифлите във фейса
Чертежите по математика
.. ако се сетя нш др ще допълна ;д
Ии така..сега за графиките ;д
Правя подписи, иконки/аватари, тапети. Не се занимавам с дизайн на форуми/сайтове, не защото не мога, а не ми се занимава. Ако някой път го направя, то ще си е за мой форум/сайт. Не мога да кажа, че съм много добра в графиките, но все пак ..г/д добре ;д Има графьори, на които свалям шапка..просто правят невероятни неща. Колкото до рисуването на дрехи..от скоро се занимавам с това и мисля, че не съм много добра ;д очертанията ми нещо не се получават..
Такаа...не се сещам какво друго да пиша. Стига толкова Ако имате въпроси..питайте.
И Честита Баба Марта !